استاندار زنجان:

مانور دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها تمرینی برای آمادگی در شرایط اضطراری است 

«صادقی» گفت: مانور دوگانه سوز کردن نانوایی‌ها تمرینی برای برطرف کردن نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت است. 
کد خبر: ۷۷۷۴۱۱
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۴ - 14September 2025

به گزارش خبرنگار دفاع‌پرس از زنجان، «محسن صادقی» استاندار زنجان امروز در مانور مقابله با بلایای طبیعی در مانور تداوم فعالیت واحد‌های نانوایی دوگانه‌سوز استان زنجان اظهار داشت: نانوایان همواره نقش مهمی در تامین امنیت غذایی شهروندان داشته و دارند.

مانور دوگانه‌سوز کردن نانوایی‌ها تمرینی برای آمادگی در شرایط اضطراری است 

استاندار زنجان تصریح کرد: در دو موقعیت مهم هم در طرح دوگانه‌سوز شدن و هم در جنگ ۱۲ روزه نانوایی‌ها فراتر از انتظار ظاهر شدند که این فعالیت‌ها قابل تقدیر است.

وی با اشاره به اینکه تاکنون ۲۶۰ واحد نانوایی از مجموع یک هزار و ۶۰۰ نانوایی استان از تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی برای دوگانه سوز شدن استفاده کرده‌اند، افزود: همچنین ۳۹۷ نانوایی هم در فرآیند معرفی برای گرفتن تسهیلات هستند و ۳۰۰ نانوایی هم دوگانه‌سوز شده‌اند.

صادقی با اشاره به استفاده از ظرفیت نانوایی‌های صنعتی و نانوایی‌های نیرو‌های مسلح در جنگ ۱۲ روزه بیان کرد: در این مدت با افزایش شیفت و سهمیه سوخت نانوایی‌های دوگانه سوز علاوه بر نیاز استان، نیاز مسافرینی که قریب به ۳۵ درصد از جمعیت استان بود هم تامین شد.

استاندار زنجان هدف از برگزاری این مانور را تمرینی برای شرایط اضطراری اعلام کرد و گفت: در پایان این مانور نقاط ضعف و قوت بررسی خواهد شد تا نسبت به تفویت نقاط قوت و برطرف کردن نقاط ضعف اقدام شود.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار